Image hosted by Photobucket.com

Saturday, October 22, 2005



Alhamdulillah....hampir setahun mengadap PSM,...akhirnya tanggal 19/10 jam 5.00 menyaksikan kebebasan yang best giler , raser cam nak melompat jer lepas PRESENTATION tu...tapi takleh...sebab dalam hall tu ramai org...lagi pun kalau aku melompat, buruk benor rasernyer cam tak kener jer...hahaha...anyway...the presentation is done successfully, walaupun ader part demo Automatic By-apass Switch aku yang tak jadi...nak buat camner dah tak jadi kan..takkan nak mintak tambah masa atau sambung next sem...buang tebiat ler kalau buat camtu...kalau bab tanya soalan tu jgn tanyer la...raser cam peluru jer soalan nyer..nasib baik aku ader belajar kat NEO (matrix) camner nak ngelak peluru...hahaha...

walaucamner susah pun maser present tu, aku tetap bersemangat...maner tak yer..presentation hall aku jer yg ramai budak (aku dgr2 la dari perbandingan hall yg lain)... so aper lagi berkobar2 la aku nak jelaskan ttg projek aku tu...heheh...expecially kat sorang tu...ader lak boleh dia datang bg moral support (atau mungkin datang sesajer jer...tak pun nak tgk org lain)...tak kisah ler yg penting maser aku present tu dia ader...heheheh...

finally kat sini aku nak ucap bebanyak timer kasih lah kat partner aku lg 2 org tu...Im and Dhin...u'r guys really a great partners of mine...tanpa korang yg banyak tlg aku kat dlm projek ini aku tak tau laa aper nak jadi ...mesti kena sambung next semnyer...hehehehe..."ALL FOR ONE...ONE FOR ALL "...heheh

Silent

About Me

Image hosted by Photobucket.com

Faculty Of Mind

Somewhere in this world

Faculty_Of_Mind1@yahoo.com

The true laboratory is the mind, where behind illusions we uncover the laws of truth
J.C. Bose
"The Doors of Perception"

Blog Archive

07/10/2005
07/17/2005
07/24/2005
08/07/2005
08/28/2005
09/04/2005
10/02/2005
10/16/2005
11/13/2005

Frenza

www.facomind.blogspot.com

www.imzadle.blogspot.com

www.dhinakibe.blogspot.com

http://ebebstilo.blogspot.com

http://rosrusli.blogspot.com

Layout © chris
Image © kester

Digital Walkie-Talkie

Games

TIC TAC TOE


Info

Linkies

Torrentmalaya

blogskins

Informationi
facomind is a restricted area. Authorised personel only


From Go-Quiz.com

Search JavaScript Kit:

Google: Yahoo: MSN:

This free script provided by
JavaScript Kit

Get awesome blog templates like this one from BlogSkins.com